Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=eGPiqRCWfHY gråten är oändelig...


hösten i tårar, i sorg efter sommaren ( choka )

löv fallit som tårar

som om höst gråtit över

förlust av livspuls, -

målat minnen med färger...


nu är de borta,

deras chanser förbrukats...

av förväntningar

många infriades ej;

det frågas: varav

de eviga hösttårar?


enkelt att förstå:

det föds gråt av den stunden

när man inser att


man inte orkar hålla

greppet på sommaren


att man är tvungen

att släppa dess hand...


kunde inte rädda dig,

ville ha dig kvar...

skickar dig till säker död

men önskar av mitt

hela hjärta se dig med

nya krafter

nästa år när vi sörjt klart;

gråter nu - men vi ses åter!!





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-03 19:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vemodet sjunger
2013-11-04

  walborg
Så fint att läsa
2013-11-04

  Lena Själsöga Keijser
allt det vilket faller
stiger

det vilket stiger faller

tycker om bilden av löven
lövtårar
ja
det gör jag

du väcker oändliga bilder
2013-11-03

  TrollTörnTrappan VIP
I löv you, Julie & August! Longing for next time /November
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran