Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=_8u4VLk0iTI


en liten nattsång ( choka )


mörkret har fallit,


tänk...: " jag hittar min väg ut,


jag är ej vilse;


det mörka skall flyga bort


med sina skuggor, -


jag skall se gryningen


som jag alltid gör -


den håller i solens hand,


mörkret blir alltid segrat. "




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-03 21:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-11-04

  walborg
Tycker om texten
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran