Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Mana" Part II: "Historien om Eldtämjaren och Vinddjävulen

Han vände sig om och vinden grep tag i hans rock, vilt började rocken dansa vinddjävulens egna dans.
Som ett hån mot vinden själv.

"Ty vinden kunde aldrig fånga en sådan vild passionerad eld, som så mannen med rocken gjort."

Så hur kan jag möjligtvis veta allt det där?
Jo nu ska ni få höra, jag tror vinden har vänt och flytt i skräck.

Det är dags att göra en förändring i vilka element som dominerar min värld!"




Bunden vers av Andreas Widell
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-04 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell