Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skeppsdramatik i en pöl; Frog; CleanSing; to sing them waters clean


pool; kväck

[To Deliver; Nine of Disks - analysis]

 

*

 

åhh nähä heller noway aldrig
nada never i en bäverdamm

försök inte

 

bakframt nähäpp
här ska minsann snurras 'fram'

föröka lite gnister och kapa lite blister

 

de vanliga trettitre blir för lite
gånger tre blir fånigt
halverat blir nog bra om man ser på lutet
skam den som ger sig

 

uppåt eller neråt
i smyg eller på tvären

det är förflutet gentemot avslutet ju
tacka för det att det inte ska ner sen

 

när skammen går på torra lann'
och mellan paddor och grodor i nån damm
där vattnet slocknar

i takt med fasorna - faserna fräser

jäser som aldrig förr


skogsbryns'armoder' laddar för fullt
alla canines med Frolicar

skallen lär höras 
där alika och alikor härjar

 

slickar minsann inga bakhasor här
det står ju skrivet i hallen bak dörr'n

 

mitt på pallen; storstäder billiga
och inga villiga öron hör sant

hellre än sånt

 

det är då det är trångt mellan tinningar

kallas vinningar för en ann

 

*

 

[To Consider; fine for risk analysis]

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-04 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri