Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har nyckeln

Du har nyckeln
till låset
som är jag

öppna eller stäng
men gör det
idag

vänd inte om
vid en port
av stål

det lyser
genom
ett nyckelhål







Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-04 16:58



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Enkel form som känns naturlig, ett angeläget innehåll
2013-12-02

  queenia
bra! Starkt belyst!
2013-11-08

  Maria Sundelin VIP
Mycket bra
Gillas
2013-11-07

  Åse Tropp VIP
Vackert klokt och väl komponerat!
2013-11-07

  Lärling
Mycket fint! Härligt att
"det lyser
genom
ett nyckelhål"
2013-11-07

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
öppnar
kopierar nyckel
skickar till höger och vänster
vänligen redo för dylika tjänster
2013-11-05

  Carina Bendix
Åh, vad fint skrivet! Med rim och allt. :)
2013-11-04

  Minkki VIP
vilken fin text - visst vänder man vid en dörr av stål, om man inte kikar in i dess nyckelhål :)
2013-11-04

    ADI Nehlin
berör..tyckte om
2013-11-04

    ej medlem längre
Tycker om den här texten
bara så
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP