Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek som aldrig kan dö men ändå aldrig leva

Du kan skrika eller hata mig,
men jag tänker ändå alltid välja dig

för min kärlek kan aldrig dö,
men ändå aldrig leva




Fri vers av tågstation
Läst 220 gånger
Publicerad 2013-11-04 12:42



Bookmark and Share


  b.c.
oj vad jag känner igen mig.. jättebra skrivet!
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

tågstation