Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges nya lag: ”Olagligt att vara bostadslös”

Skatteverket är en ilsken instans
säger att jag måste bo någonstans
Men inte hjälper de mig med råd
visar bara obarmhärtighet och ingen nåd

Hotar mig med ord
i tron om att det bygger bon
Åtminstone i statistiken
minskar det hemlöse problematiken

Då kan regeringen jubla
och över sin duktighet skryta
Att det i Sverige inte finns några hemlösa
och att alla dricker Ramlösa




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-04 17:16



Bookmark and Share


  Connie
Som sagt de ska regeringen motionerar om att förbjuda tiggeri! Men det är inte tiggeri vi ska förbjuda utan fattigdomen!
2013-11-10

  Magica VIP
Säger som jag brukar, hoppas det vänder nästa val 2014 och blir vänster sida som vinner. Sen kan man utifrån det börja med en grund för förbättring på de flesta plan.
2013-11-05

    ej medlem längre
Då vore det ju lämpligt att börja med att ge uteliggarna en bostad.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP