Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i skymningen


Observationen

Lugnet.
Observationen.
Hej världen.

Går ut först i skymningen,
för att möta mellanrummet.

Där det varken är ljust eller mörkt,
klart eller oklart.
Där definitionen inte finns.
Där det bara är,
en kort stund.

Där finns ingen som dömer,
och där hörs heller inga applåder.
Det är helt tyst.
Stilla.

Omärkbart tar kvällen vid.
Det är en paus, som finns.
Och ikväll delar vi den.
Ikväll finns jag i den och den i mig.

Vi är där ihop,
och struntar gemensamt i tiden.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-04 18:33



Bookmark and Share


  axveronika
Så fint! "för att möta mellanrummet" Me Like!
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj