Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"din blick ger mig en kick"

jag är rak men jag skulle kunna tänka mig att blandas med både kvinnor och män
ser pilar, men det är en lång väg hem
du i mitt vardagsrum, beredd att skjuta
det finns inget jag vill mer än att höra dig skrika

så vi tar oss en sväng genom landet ikväll
vi dricker av natten och lever i din säng
inget kan stoppa oss nu, sa du
inget kan någonsin ta slut, sa jag

döden är vacker men du var vackrare
ditt härdade ansikte och sårade sinne
du lät mig smaka
jag ville ha ditt inre




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-04 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött