Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen möter mig

Månen möter den flackande blicken.

Stannar den och lugnar.

Den visar allvaret i stjärnor som exploderar.

Det går fort och förändrar allt.

Det tar tid att klura ut vart energin hamnade.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-04 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I ruta ett. Om jag får gissa.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj