Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ok osövd, erkänns


krokben; rakt svar på krokig fråga

 

 

oh

i oändligheten heten det att oändlig är den
mitt i egna gränslösheten av sig själv på vite

oh 

så undrens tid är ej förbi blott sliten lite
uti kanten just där någon fällde fast-konstanten

oh

hur kan nåt utan start och utan faktiskt slut
få ha en 'den' som namn och även eget attribut

 

 

oh

kanske ändå 'den' kom till av ödets slumporakel
kanske ska man ändå börja tala om mirakel jo




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-05 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri