Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas alla mina fem underbara barn


Älskar er villkorslöst



när jag ser in
i mina älskade barns
stjärnbeströdda ögon



rymmandes världsaltet



då skönjs
himlen bortom
alltid blå



och jag sköljs av
villkorslös kärlek
större än
förnuftet kan förstå




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-05 10:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skrivet om kärleken till sina barn!
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell