Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 år

Jag kommer ihåg när jag försökte fly världen
När döden var mer lockande än livet
Där kajalen döljde sömnlösa nätter
Och helvettet var en del av dagen
Som varade mellan klockan 8:20 till 16:00 måndag till fredag
Där nedklottrade skolbänkar beskrev sanningar
Som lika snabbt suddades bort med kletiga mascara tårar
Tiden då man rev sönder prov och skrek åt lärare
För sanningen låg bortom alla dumma frågor hos psykologen
För varför ställa frågor när ingen har tid att lyssna på svaren?
För vem lyssnar på en liten skitunge klädd i svart
Med vars enda riktiga mål i livet
Var att avsluta det




Fri vers av MM
Läst 641 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-05 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
är svart en symbol för sorg, för dig?
och vi finner i barndommen, alla svar som säger,

tix nix lingonris!

/lilla fågel blå.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

MM
MM