Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gör mig generad, åh

du hälsar och tittar bort mot datorskärmens tröst
men jag kan se på ditt bröst under den uppknäppta skjortan att du rodnar
du andas länge innan du säger resten
fokuserar på golvet innan du klarar av mina ögon
min hand darrar lätt och tuggummit har blivit mjöligt mot tungan
där du egentligen borde befinna dig
solen är lite för stark just idag och du måste vinkla persiennerna
jag betraktar din rygg i tystnad
där har många knivar suttit men för mig är du fri
du sätter dig ned igen och dina jeans gör den där killgrejen
åh, om din hand vore på min
knarkarögon gör en millimeters-borrning ned i mina och jag känner att allt kan gå
två maniska kroppar kan ingen stoppa
solen lyser för fan fortfarande in, dina persienner måste vara från till exempel rusta
om du skulle bläddra genom min dagbok dog jag
för lätthetens skull frågar jag om jag kan stanna en stund
det kan jag och inser att dagens ljus är i dina ögon













Fri vers (Fri form) av trött
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-05 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött