Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ryker för nära

Det ryker för nära
Träd växer över ekonomi
Tjära kära tjära, antibiotika är ny hud
Ingen roll, spela gitarr

Näää
Det ryker för nära
Är du kär
Nej jag är sjuk, jag är kär
Näää

Det ryker för nära
Min hud, ekonomi antibiotika
Politik lagar latex
Lägg lagen lager på lager
Jag väntar underst
Det ryker för nära

Bonden odlar hemliga
Orglar där jag
Ställer upp mina skor
Brian slade får ej fatt dem
Han skulle aldrig ätit
Inte ens mitt morgonsug

Jag skall ljuga
Tills du vill se mig
Mitt nya krås
Ska ifatt min intention
Vi skulle aldrig nappat
Annat än trottoarbuffén

Det ryker för nära
När du älskar så eldar
Mitt lilla uns förnuft
Vill inte ha samvete
Manisk bokföring
Den ryker nära nu




Fri vers av sistergrace
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-06 00:04



Bookmark and Share


  queenia
briljant!
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

sistergrace