Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken flicka flyg

Bam da dam dam dam
Skulle skrattat
Som lilla fröken flicka flyg
Strö salt som stigen
Sött som solen

Den var inte här

förrän nu


Traggla träget trånade
Trådnära trappan ner
Glitter gubbar guld
Skulle bort

Är framme

först nu


Hållplatserna hatar kanske
Lika lovande igår
Stopp stampa stolt
Ful flicka flyg far
Fnittra glittra
Ingen annan tar

Bam dam dam dam

Vinden viner vinet
Vem väntar
Vännen




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av sistergrace
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-06 00:44



Bookmark and Share


  queenia
fnittra och glittra gör jag så gärna... i ruset av toner du ger.. :D
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

sistergrace