Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårat gemensamma andetag.

Tror du på mina ögon,
när munnen inte kan forma orden?

Känner du mitt hjärtas äkta kärlek,
även om jag inte kan visa den?

Känner du min själ, tätt emot din,
Fast jag inte är hos dig?

För det vi måste tror på,
är våra två hjärtan i ett kraftfullt andetag för oss.

 

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 376 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-11-06 09:52



Bookmark and Share


  ULJO
Lysande
2013-11-08

  agneta pichler
Ljuvligt
2013-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Nära och varm...full av hopp och tro...
2013-11-07

  queenia
känsligheten när den är som vackrast.
2013-11-06

  issac.a.m
Vackert..
2013-11-06

    ej medlem längre
Känns djupt in.. Väldigt bra...
2013-11-06

  Maj-Lis VIP
Så vackert så
2013-11-06

  Nina.H
Så djupt och vackert om kärlek!
2013-11-06

  Fem hjärtan VIP
Åh, så underbart vacker!
2013-11-06

  Tess74
Älskar denna! Den känns verkligen
2013-11-06

    ej medlem längre
Vem kan misstro en ängels ögon, knappast någon.. Ännu en underbar text av dig..
2013-11-06

  Maria Sundelin VIP
Mycket fint
2013-11-06

  Lars Hedlin
Saknar ord helt enkelt underbart ;) kram
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love