Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De närmar sig dig

Det är universum som är här
de kommer närmare oss alla, jag svär
det är så mycket som vi bär
med våra riktiga familj som finns där
det är endast i samklang med dem vi verkligen lär
och vet vad det innebär att vara kär
hur det känns att verkligen vara här




Fri vers (Fri form) av Snölejon
Läst 189 gånger
Publicerad 2013-11-06 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snölejon