Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud vill se ilska

Ni vill att jag ska vara arg,
ni puttar på mina känslor
ni vill se mig kvida högre
så att ni kan visa mig motsatsen.
Det är enda sättet att komma in i livet




Fri vers (Fri form) av Snölejon
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-06 17:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är en Gud som dagligen vredgas.
2013-11-06

  Rozsi.kovacs

En stark text
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Snölejon