Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaga sin svans

Nej man får inte göra vad man vill.
Det finns regler
jävligt många regler
och jag vet inte om dem
ändå måste jag följa dem.
Som denna blinda hund
som biter sig själv i svansen
för det är det enda den ser,
det är det enda som konkret är där
det andra går inte att bita bort.




Fri vers (Fri form) av Snölejon
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-11 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snölejon