Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spy ur

Tyst
Tyst
Tyst
var inte i medvetandet
Tyst
Knip inte i lufthål och tro där finns essens
Känn istället under huden vart luften kommer ifrån
för där finns det riktiga krälande såret
som behöver gräpas ur
så att blodet kan forsa likt brännande lava
Ur från botten och upp genom ryggraden
Ut ur munnen och ögonen
ner till marken.
Spy
spy
spy
spy utan stopp
gör ingen annan rörelse än att spy blodet
Marken vill ha det, det är gödsel!




Fri vers (Fri form) av Snölejon
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-06 19:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis som många människors hjärnor.
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Snölejon