Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftondikt



Aftonvindar

i höstlig skymning.


Ett nät av stjärnor

över trädens kronor.


Tindrar, nynnar toner

bäddar in vår kväll.















Fri vers av Katinka VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-06 21:47



Bookmark and Share


  Drömfångare
Mm, tycker mig kunna höra hur de sjunger... :)
2013-11-29

  Siggesdotter
Skön tecknad stämning:-)
2013-11-12

  Ninananonia VIP
Så fint du bäddar med orden..
2013-11-10

  ULJO
Mycket fint
2013-11-08

  Nina Nightwish
Ljuvligt fin. Gillar mycket:)
2013-11-07

    ej medlem längre
Vackert diktat i höstkvällen.
2013-11-06

  Lena Själsöga Keijser
vackra
tindrar dina ord
2013-11-06

  queenia
nattens sveper in oss
och du värmer med dina ord. ----@
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP