Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm HOT

 

Min kropp är het, andningen är tung.
Flämtar till när isbiten sakta smeker min panna.

Jag plågas, jag anstränger mig till det yttersta för att öppna ögonen för att visa att jag lever.

Du hyssar ner mig, viskar att allt är okej vila dig älsklig.

Ett elakt påfrestande virus har tagit över mig.
Feberyrar och känner mig maktlös .
Kan inte stå emot trupperna som angriper mitt försvar.
Mitt huvud kokar, min kropp brinner och du sitter vid min sida och baddar min panna.

Faller åter tillbaka i drömmen försvinner i timmar.. Men så fort jag kvider till är du vid min sida.

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 353 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-11-07 09:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må kärleksenergierna som du ständigt bör få, kämpa bort det onda
2013-11-11

  ULJO
krya på dig, bra text emellertid
2013-11-08

  AstridElisabet
Krya på dig!
2013-11-08

  agneta pichler
lyckliga du

som finner en vän
vid din sida ;)

och stakars dig som måst
plåga dig mot viruset :(

Krya på dig

Kram


2013-11-07

    ej medlem längre
Tänk att känna tryggheten vid sin sida, fint förmedlat även om jag nästan känner mig sjuk av att läsa...
2013-11-07

  queenia
krya på dig! och så skönt att du har någon vid din sida!
2013-11-07

    Dan Myrbeck
Nämen!
Tredje virus/bakterie-texten för
idag - minst!
2013-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Dessa virusar är svåra att stå emot...men det är skönt att bli ompysslad...
2013-11-07

    ej medlem längre
önskar dig snar bättring!
2013-11-07

  Armo
En rolig och finurlig text. Tyckte jättemycket om den! Krya på dig :)
2013-11-07

    ej medlem längre
vilken tur att en annan ängel sitter vid din sida...
2013-11-07

  aol
kram, hoppas du blir bra snart du har ju din vän hos dej,
2013-11-07

  Tess74
Krya på dig vackraste Angel <3 Hade önskat att du var hot i en annan bemärkelse ;)
2013-11-07

  Nina.H
När kärleken behövs som mest.. omtänksamt och fint!
2013-11-07

  Lars Hedlin
Det är sann Kärlek! ;) kram
2013-11-07

  Fem hjärtan VIP
Skönt att du har någon vid din sida när du mår så där! Vila ordentligt och krya på dig! Kramar! <3
2013-11-07

  Maria Sundelin VIP
Krya på dig.
Varma kramar
2013-11-07

    Max Poisé
Shit! Inte å leka med...
Krya på dig!
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love