Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du sluta upprepa oss, för vi är inget mer

Vinden har lagt sig
så många gånger
vi hissat segel
Och havet har tystnat
varje gång vi försökt fly

Men nu finns det inget mer
än himlen som fortarande
påminner mig om dig

Jag hoppas att du inte saknar mig
För jag saknar inte dig
och det skulle aldrig funka igen

Himlen är så nära
men stegen räcker ändå inte till

Så snälla ta inte upp
något om oss igen
för det finns inget mer

Än himlen som fortfarnade
påminner mig om dig





Övriga genrer av yoyyo
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-03-12 14:06



Bookmark and Share


  bq
Underbar symboli befriad från det banala, och upprepande
Avskalad och direkt, underbart nära i rytm och själ!!
2006-03-31

    Jukebox
Åh vad vacker den var! den här behövde jag för tillfället!
2006-03-19

    ej medlem längre
FY FAN VAD VACKER,
seriöst, allvarligt, HALLÅ HALLÅ! Jag sitter här med tears in my eyes.
Dancing...with tears in my eyes...Ditt avslut är bäst! underbart!
2006-03-15

  Pete
Mkt starkt skrivet och känner igen mig i de du skriver.

En klar favorit=)
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo