Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett meddelande att läsas med "Byssan lull" ringande i öronen


hör du mig


Hör du mig
hör du orden i natt
jag kallar dig här från andra sidan.

Hör du mig
jag vill bara säga att
jag lever
och det att jag har hälsan
att resan, den, gick bra
att jag kom fram till land
där grönskande ängar ses blomma.


Hör du mig
hör du ord genom natt
jag söker dig här från andra sidan.

Når jag dig
vill jag du skall veta att
här dansas
av vackra fjärilsvingar
att sånger hörs från trast
att vinden smeker kind
att det susar i träd, att det doftar.



Men förstå
att jag saknar dig svårt
trots
trastarnas närvaro och blommor.

Än bär jag
dina läppar och din röst
som avtryck från tiden där på Jorden.

Säg, kom nu till mig snart!
Dröj inte länge kvar.
Kom innan
jag förlorar mitt minne.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingmar Hård VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-07 17:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
gripande...
2013-11-07

  queenia
Oerhört mäktig, finstämd dikt. En sanning att ta till sig när sorgen blir för stor.

Tack för dina ord Ingmar.
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP