Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej det är jag, vilken jag?

Jag hör en sång
ding dong ding dong
Det är på gång
min ödes sång

Ding dong ding dong
det är snart
Av livet svart
ding dong ding dong

Han tynger mina axlar
har lärt mig livets läxa
Ding dong ding dong
hörs i ekots sång

Knack knack knack
på min dörr
Ding dong ding dong
Signalens sång

Han är nära
väldigt nära
Faller en stjärna
slutet är nära

Ding dong ding dong
ingenting
stoppar ljudets pling
ding dong ding dong

Jag bara hoppas
att pinan stoppas
När man i jorden skottas
och med den brottas

Ding dong ding dooooooong

Natt
svart
Slut
schack matt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-07 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var ingen fin sång att lyssna på.
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP