Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen

ingen väg är lik den andra inte ens om man går till baka
på samma väg för då är känslor flydda och gamla men

påminda av smärtan vart tog lyckan vägen ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-07 21:32



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej ja skillnaden där i
mellan är stor när man
fångar känslan
2013-11-08

  Maria Sundelin VIP
Jag söker glädje istället för lycka
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten