Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du alltid veta allt?

Minns mig själv som grabb
ibland med orden lite väl snabb
Glad som en lärka
efter besök hos tandläkaren

Kommer jag tillbaks till skolan
tittar på polaren
Som frågar
hur gick det om jag får fråga

Ingen fara
de bara
Runka
gjorde ingen skada

Alla börjar garva
fattar ”nada”
Jag är ännu oskyldigt intakt
från lekar med min snopp

Nu idag försöker jag hitta DET
oskyldiga omedvetna i den grabbens medvetenhet
Men numera lider man av en annan hypokondri
man är inte längre en liten oskyldig kolibri

Man vet vad röntgen är
och vad det innebär
Och när läkaren vill röntga hjärnan
skrattar man inte så gärna

Utan man målar fan på väggen
tänker på liemannen som en stygg en
Nu är det inget skämt
nu är det kokta fläsket stekt







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-07 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Liemannen är inte så rolig att möta.
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP