Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svärm

 

 

skriva i ett 'må bra'

lamt likgiltigt och lömskt lurigt

 

skriva efter ett 'må bra'

inte alls bra

 

skriva i ett 'må dåligt'

ilskt illvilligt och ignorant

 

skriva efter 'må dåligt'

tamt trist och trögt

 

skriva närhelst skrivlust finns

kul knäppt och konstruktivt

 

skriva efter skrivlust fanns

påtvunget pressat paniskt

 

skriva per infall insikt och intuition

från noll till omättlig miljon som här men

 

en trall bland bokstav och All blir aldrig sagan i pärmen

som ett svärmande bisamhälle sökande
nya fält i värmen

 

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-08 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri