Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åter orörd

nu ljusnar barrskogens diadem
den mönsterlösa mossan tar tillgivet färg
under tallarnas kronor

våra anleten blev vävda
i morgonens första dagg

där ingen gått
vandrar ingen vidare
marken lämnas åter orörd
i spänd väntan på våra nakna fötters
ivriga tassanden

inom kort kommer daggen upplösas i eld
anletet andas in i kroppen: en våg av steg

och diademet döljas
i morgonkaffe
och radioskval








Fri vers av poesi pplot
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-09 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesi pplot
poesi pplot