Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brottstycken / förtvivlan

där vägarna upphör
där tystnaden fullbordas

finner min förtvivlan
mig åter



[...]

anden som alstrat mig
handen som tecknat mig

(ögat som ser igenom mig)


mot tystnaden
mot larmet
uppfinner jag orden;
skydd åt det värnlösa barnet

anden, kroppen, ögonen
skyr flyr


nattfjärilar
fångas av ord;

omöjliggör flykten
omöjliggör friheten


mina ord
min förtvivlan

mitt pansar


skyddad / redo

kom larm
kom hand
kom öga

kom nattfjärilar



jag är redo





Fri vers (Modernistisk dikt) av poesi pplot
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-13 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesi pplot
poesi pplot