Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En engelsk version av min text "Åh bleka morgon! "


Oh pale morning!


You wish for nothing

You promise nothing

More than to see

Me in my shadows

Through dewy eyes




Fri vers av surface to air
Läst 470 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-11-09 01:01



Bookmark and Share


  petter rost
Dubbelapplåd! Inte så ofta man kan använda sej av det tecknet på uppskattning - men nu är du värd det!
2013-11-14

  Nina.H
Ljuv poesi.. den var vacker på engelska!
2013-11-13

    Jane S VIP
Love it. Very much.
2013-11-09

  mysing
märkligt hur engelskan letar sig in på annat vis än egna målet...
känner av den här versionen mer...
very nice!
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air