Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frigöra; göra frid


tre håll

 

 

att bära sina ord

stolt

 

att lära sitt sinne skriva poesi

där poesi är säkerhet

 

att nära sina ord därur

så att inga sorger tär andra

 

och poesin får nära de näras vill

medan skrivaren lär sig sitta still

 

stolt

med sitt andra bredvid i koll

 

då är det frid kanske på tre håll




Fri vers av Pot Pourri
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-09 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri