Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson Andersson oktober-november 2013


Månens kredit

Månen är inte längre betrodd med kredit
hos solen
Himlen har sagt upp sitt leasingavtal
med jorden
Havets blåfilter har fått utopin om en ny värld
att haverera
bortom alla sanningsanspråk.

Kanske är jag väl pretentiös
i mitt sökande efter sanningen…




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 329 gånger
Publicerad 2013-11-09 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm