Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröjd

 

det rör sig om skev fördelning

förskjuten på väg i någons innanmäte

 

som råttmannens fantasi

kanske en dröm

 

kan du inte skriva normalt

 

varför frågar du så konstigt

visa mig det onormala

 

ja du vet om stekspade en groda å sånt

ja du vet

 

nej jag vet inte




Fri vers av cilax VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-09 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt