Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om skiljetecken på slutet här; en okänd klok en skrivit..


några aforismer i en choka


lånar klokas ord:


" skrattet, det underbara

ljudet av en själ

som vaknar " / Hafiz;

tänkte på honom nyss:

persisk lyriker,

på trettonhundratalet -

synd att inte allt han skrev

kan vara kvar, han

skulle vara mer läst

tror jag, som: " De som

skriver klart har läsare "

Albert Camus´s ord, -

" de som skriver dunkelt har

kommentatorer. "


" Du återvänder aldrig.

En annan man

finner en annan stad. "

Dag Hammarsjölds ord;

tänker dit " Stad ovan moln. "


en till om gamla sår:

" Gamla sår är nyttiga.

De gör det lättare

att stå ut med nya. " -

Theodor

Kallifatides sagt så klokt.


..." skiljetecken är

språkets trafiksignaler " ;

(... de skapar ordning i kaos ?! )




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-09 17:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra beskrivet!
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran