Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hehe har inte skrivit på hur länge som helst känns det som, har helt tappat det Oo


Var är alla!?

Känner ingen motivation, känner ingen inspiration.

Nej men allvarligt, känner inga som heter så.

Var är dom? Hur får jag tag på dom?

Vill dom inte vara med mig?

Någon som vet hur jag kan bli vän med dom igen?

Tacksam för svar // En motivationslös/inspirationslös skygg liten "poet".




Övriga genrer av zacke :]
Läst 324 gånger
Publicerad 2013-11-09 18:56



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
Ja men det är ju sådär, inspirationen kommer och går. Ibland kan vi hjälpa den på traven genom att tömma oss själva på alla tankar och låta pennan löpa fritt - med allt vad nonsens som det innebär. Skriv vad som än dyker upp, låt pennan babbla! När du sedan läser igenom det (se till att du är helt själv) kan du hitta ord eller meningar som faktiskt kan vara frön till något.
Ett annat sätt kan vara att om det dyker upp ett ord eller en mening under din dag/natt så skriv genast upp den och lägg in den i ditt opublicerade arkiv här. På så sätt kan du samla en ord-bank som kan komma till nytta när andan faller på.
2013-11-10

  axveronika
Haha. Igen, skriver du - du har alltså varit kompis med dem. Ibland är det bra att sitta och vänta.
If you really love something - let it go. If it comes back to you - it was meant to be yours.

2013-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Just så där kände jag. Plötsligt vände det.
En gnista kan tända en präriebrand.
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld