Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smak av horisonten

Det är en längtan bort,
en sådan av en speciell sort,
att vilja smaka på horisonten,
hoppa ut längst fram på fronten.

Att vara orädd för det okända,
när man är rädd för det kända,
måhända,
att man faktiskt känner så.

En varm känsla av eufori sprids i min kropp,
när jag lägger mig i famnen hos det okända,
där jag är trygg.




Fri vers av zacke :]
Läst 571 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2011-07-31 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förstår känslan precis.
Vacker längtansfull modig
2013-09-05

  revolver
Du har stor potential, du!
2012-12-14

  freathe
Väldigt bra, gillar särskilt mittenstycket
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld