Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar kommatecken. Livet har sina up and downs.


Jag vet, men jag måste besöka ibland.

Jag är mitt bästa jag,
så jävla långt uppe,
känns som om det alltid fattas.

Jag är mitt sämsta jag,
så jävla långt ner,
känns som om det alltid är nära.

Jag är medelmåttig,
så jävla nöjd,
dricker vin med ett flin.

Jag faller fritt och,
det känns helt okej,
vindarna är så jävla bra.

Ni är så jävla bra.




Bunden vers av zacke :]
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-28 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld