Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det gå långsamt

Kolla vad vacker hon är,
när hon faller ifrån skyn,
undrar vilket budskap hon bär,
en sådan otrolig syn.

Blåa ögon,
stora vida vita vingar,
inga ärr,
förutom det hon ska ge oss.

Hon föll ifrån evigheten.




Fri vers av zacke :]
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-08 17:43



Bookmark and Share


  Xibir
Snyggt och lyriskt, som det ska vara...
2013-09-05

  AminaKrantz
Jag är så himla stolt över dej va!
Du är så otroligt duktig på skriva..
En riktig poet!
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld