Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvisor kommer alltid att finnas

Jag fäller en tår,
samma vatten sedan tusen år.

Vi är!
Inte jag är.

Skilj inte på mitt och ditt,
istället, tänk fritt.

Folk som har blivit snedvridna sen barnsben,
börjar små men slutar stora.

Krossar sandslott, sådär ska inte ett sandslott se ut.

Dödar.

Jag önskar er Elysium mina vackra och hoppas.








Bunden vers av zacke :]
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-07 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld