Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettionionde dikten som aldrig borde ha skrivits

Man menar det aldrig
att bli kär
plötsligt så har det bara smygit sig in under huden
utan att ge några chanser
till försvar

och när man först inser det
är hjärtat redan märkt
för många avtryck har lämnats som inte kan suddas ut
tillgivenheten har hunnit gro djupa rötter
smärtsamma att rycka loss

men du såg det innan mig
och kanske var det när jag skönjde rädslan i dina ögon
som jag förstod
att allt är kört




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 778 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-11-10 00:05



Bookmark and Share


  Robin V
Jäkligt starkt! Väl fångat.
2013-11-29

  Aftonvännen
djupt där inne
2013-11-16

    blåögdflicka
Super fin!
2013-11-16

  Sebastian Noll
något av det vackraste jag läst på den här sidan.
2013-11-16

  Katinka VIP
Du fångar det precis!
2013-11-10

  axveronika
Väl skrivet
2013-11-10

  mare VIP
Mycket stark
och bra skrivet!
2013-11-10

  Anders Granström
Vackert ordat, och så sant! Men det är vackert att älska, och helt naturligt! Får man inget tillbaka så får man bryta ihop och komma igen, för man vill ju förstås träffa någon som är redo och kan ge kärlek!
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette