Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte få ut dig ur mitt huvud


För du bara står där i min väg

Står där och skrattar så vackert åt mig

Springer sen iväg för att dyka upp i nästa kvarter

För vem tror ni inte att jag får syn på

när jag kommer dit

Jo, om inte dig stå där och le så vackert åt mig

Så du tycks finnas överallt vart jag än går

Helt okej

Tar då tag i din ena hand och släpar med dig

hem till mig i mina egna spår

Släpar med dig hem till mig och överöser dig

med min kärlek

Älskar med dig gränslöst

En kärlek som än i dag består

Blir rörd bara jag tänker på dig som jag hoppas

att du förstår...

Kan inte få ut dig ur mitt huvud!

Ken Cassel
9/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-10 00:01



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina
varma rader
fin kärleksförklaring
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel