Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sinne; tillåta sig luras lyras eller ej (Dr Phil´s nya bok; The Code; jo japp)


opersonligt oper(a)sonligt; törst och snabel @

 

 

ingått förbund

 

förband

för äkta brand i både tro hopp och vilja

kärleken är inte längre röd

 

kärleken är död

är liv

är i nöd

 

ingått förband

förbund

 

för äkta stund i både sinnesro kropp och tilja

 

en vilja är en vilja

vill jag

ja jag vill vilja

 

men du blir tufft testad

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-10 08:47



Bookmark and Share


  axveronika
Jättebra!
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri