Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är jag!

Vem är du, bakom masken som jag ser

Vem är du, som jag hör andas

Vem är du, vars tårar jag känner

Vem är du, som ler bakom masken

Vem är du?

Nu när jag står här med masken i min hand, så ser jag inget i spegeln

Jag ser enbart en mask och inget mer...




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 348 gånger
Publicerad 2013-11-10 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan