Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syysunelmat





Luonto nukkuu

talviuntaan

On aikaa pysähtyä

antaa ajatuksille siivet

unelmoimaan

uudesta keväästä

lintujen laulusta

valkovuokoista

kielojen huumaavasta

tuoksusta









Fri vers av maija tuori
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-10 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maija tuori