Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en lampknapp (klick)


Som en lampknapp.
Fast,
på tankeverksamheten.
Klick.

Complicated shit - off!

Om det gick att installera
en liten, tillsynes harmlös knapp...
Som det gick att trycka på

när man ska sova,
när man kliver upp på morgonen,
när man måste gå till jobbet,
när någon säger "du ser ledsen ut, har det hänt något",
när man vill fungera.

Nej, det har inte hänt något.
Det saknas bara en liten knapp i hjärnan,
som kan stänga ner onödigt tankesnurr när
det egentligen inte finns något att älta.

Som en lampknapp.
Fast,
för den annars eviga tankeverksamheten.

Klick.




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-10 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel