Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"sluta vara så negativ"

jag hatar lukten man får på fingrarna efter en rostad macka
jag hatar smaken i munnen då litiumet nuddar tungan
jag hatar när man druckit hälften av sin red bull och den inte är lika fantastisk längre
jag hatar när the sims stänger ned innan man hunnit spara sin familj
jag hatar högtalare som inte återger de rätta frekvenserna
jag hatar när mammor tror att allt är bra
jag hatar när en låt inte får en att känna längre
jag hatar att vakna upp till solsken och lekande barn
jag hatar när folk påpekar att man rodnar
jag hatar att facebook blivit ett ställe att debattera rasism på
jag hatar att frimärken kostar så jävla mycket
jag hatar de där friggebodarna som står utanför k-rauta
jag hatar människor som väljer karriär baserat på lön
jag hatar hamburgare med för mycket dressing och lök
jag hatar när folk inte kan förstå en pedofil
jag hatar när du bara lyssnar på dig själv
jag hatar pennvässare som bara släpper ut vässet på golvet
jag hatar när man ska räkna dagar och inte vet om man ska räkna med den dagen det är
jag hatar när det är fel stämning
jag hatar smuts i sängen
jag hatar livet
jag hatar att inte ta det sista klivet




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-10 18:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Leve hatet!
Äntligen någon som är ärlig!
Jag hatar förljugna, uppblåsta, självgoda, egenrättfärdiga fjantar som påstår att de alltid älskar alla och allt och aldrig hatar.
Och jag hatar när folk uppmanar mig att inte vara negativ.
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött