Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orgasmens eftersvallningar

Den lilla spermien vann loppet
Hittade ägget
Borrade sig fast likt de nyss älskade
Där precis där börjar resan
Från grodd till människa
Efterlängtad av oss alla




Övriga genrer av SurtantZ
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-10 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SurtantZ
SurtantZ