Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersjäl



drar in doften
av vintrig sol
och låter fräknarna
komma fram en
efter en

spengroggen står halvkall
på broräcket
och
cigaretten glöder
men ingen röker den

de stora istapparna
har försvunnit från
taket
mitt konstverk är
borta

men vad gör det
när man kan
sitta och dra in
doften av
vintrig sol

långt in i frusen
vintersjäl




Fri vers av SurtantZ
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-13 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SurtantZ
SurtantZ